Кількість
|
Вартість
|
||
|
Lupo Sensitiv 24/10, гіпоалергенне, повноцінне харчування для чутливих собак, без зерна та інгредієнтів, що викликають алергію, при алергії і проблемах з травленням, для активних собак.
Харчування без проблем з Lupo Sensitiv 24/10!
Правильне харчування є найважливішою передумовою для здоров'я і життєрадісності, особливо для собак, чутливих до продуктів харчування. Деякі інгредієнти, що містяться в кормах, викликають у собак алергії, проблеми з травленням, а також проблеми зі шкірою і шерстю.
Однак найчастіше причиною всього цього є не окремі інгредієнти, а їх денатурація. Компоненти корму для чутливих собак повинні бути абсолютно чистими - адже найменший вміст алергенних субстанцій здатен викликати у них сильну алергічну реакцію.
Корм для собак Lupo Sensitiv 24/10 підходить для:
- собак з нормальним і підвищеним рівнем активності
- дорослих собак з нормальною вагою
- прикорму цуценят
- собак у період вагітності і лактації
- собак, у яких є проблеми з травленням, викликані неправильним харчуванням
- собак-алергіків
Єдине джерело білка - найчистіше куряче м'ясо:
LUPO Sensitiv містить 100% чисте м'ясо курей, яких утримували на фермах з можливістю вільного вигулу! Кури вирощувалися без застосування генетично змінених кормових добавок та стимуляторів росту. Ці дані підтверджені незалежними лабораторіями.
Без глютену - корм не містить зерна:
Вживання в їжу зерна, наприклад, жита, пшениці, ячменю - зважаючи на вміст глютену в цих продуктах - може привести до алергічних реакцій. Тому виробники використовують при виробництві кормів LUPO Sensitiv гипоаллергенне картопляне борошно.
Lupocell® підтримує і забезпечує організм:
Lupocell - це спеціальна суміш з насіння молочного будяка, кульбаби, цілющого грунту, сухого бруду, насіння льону холодного віджиму, масла огуречника, рапсового масла, а також риб'ячого жиру. Насіння молочного будяка, кульбаба, цілющий грунт, цикорій підтримують нормальне функціонування печінки і кишечника. Насіння льону, масло огуречника, рапсове масло і риб'ячий жир забезпечують шкіру і шерсть життєво важливими жирними кислотами.
Обробка холодним пресом Icepress® для збереження життєво важливих речовин:
За допомогою спеціального способу обробки холодним пресом (Icepress®) важливі інгредієнти зберігають свою харчову цінність. Таким чином повністю виключається термічна денатуралізації і желатинізация окремих складових корму. До того ж додаткові рослинні речовини, що мають високу чутливість, повністю зберігають ефективність.
Lupo Sensitiv є повнораціонним харчуванням для собак і містить тільки добірні та якісні інгредієнти. Цей корм, наприклад, містить тільки м'ясо курей, вирощених на екологічно чистих фермах.
При виробництві корму не використовуються консерванти, барвники, атрактанти, свинина, розігріті при високих температурах жири, кісткове борошно, великогабаритні кухонні відходи, хліб, цукор, соя і молочні продукти.
Крім того Lupo Sensitiv не містить зерна, наприклад, пшениці, ячменю, жита і вівса, які - зважаючи на вміст глютену в цих продуктах - можуть викликати у собаки алергічні реакції.
До складу корму входить картопляна мука, яка легко засвоюється і яку можна вживати в їжу навіть собакам-алергікам. Корм виробляється шляхом спеціальної обробки інгредієнтів холодним водяним пресом. Завдяки цьому вітаміни, білкові компоненти, тваринні жири і рослинні масла, що входять до складу харчування Luposan, практично повністю зберігаються. Гранулювання при макс. температурі 48 градусів гарантує оптимальну засвоюваність. До того ж гранули у формі крокет прекрасно задовольнять природну потребу Вашого собаки розгризати корм.
Корм Lupo Sensitiv 24/10 зробить Вашого собаку справжнім "живчиком", з блискучою, густою шерстю, ясними очима і еластичною шкірою. Це чудове здоров'я збережеться надовго. До того ж Lupo Sensitiv 24/10 піклується про зміцнення кісток, зубів, мускулатури в загальному - про відмінне здоров'я і життєрадісність Вашого собаки.
Рекомендації по годуванню:
Lupo Sensitiv 24/10 є повнораціонним кормом.
Згодовувати в день кількість корму, яке відповідає прибл. 1,2% ваги тіла дорослої собаки.
У молодих собак кількість корму становить до 2,5% ваги тіла.
* Це тільки орієнтовні дані.
Потреба в харчуванні залежить від способу життя і віку собаки.
Свіжа, питна вода завжди повинна стояти напоготові.*
Склад:
сухе куряче м'ясо (мелене) 33%, картопляне борошно 32%, сушений і мелений пастернак, бурякова стружка, насіння молочного будяка 5%, оброблена холодним пресом суміш рослинних масел 5% (що складається з: лляної олії, рапсового масла і масла огуречника), борошно з морських водоростей, риб'ячий жир 2%, сухий бруд 1,5%, сушений цикорій 1,5%, цілющий грунт 1%, сушена кропива 1%, сушене листя кульбаби 1%, Юкка Шидигера.
Корм Lupo Sensitiv 24/10 дуже багатий різними лікувальними травами, тому ми надаємо для вас короткий опис кожної з них.
Картопля
Картопля — цілющий продукт. Приблизно 20-25 % ваги бульб становлять вуглеводи (крохмаль), близько 2 % — білкові речовини і 0,3 % — жир. Білок бульб багатий різними амінокислоти і відноситься до повноцінних білків. У картоплі міститься багато калію (568 мг на 100 г сирої маси), фосфору (50 мг), значна кількість магнію кальцію і заліза. У бульбах знайдені вітаміни С, В, В2, В6, РР, Д, К, Е, фолієва кислота, каротин та органічні кислоти: яблучна, щавлева, лимонна, кавова, хлорогенова та ін
Завдяки великому вмісту калію картопля сприяє виведенню з організму води і куховарської солі, що покращує обмін речовин, тому картопля вважається незамінним продуктом у дієтичному харчуванні.
Завдяки високому вмісту вуглеводів у картоплі досить висока калорійність - майже в 2-3 рази вище, ніж у інших овочів.
Пастернак
Пастернак дуже багатий біологічно активними та корисними речовинами, які чинять виражену дію на різні системи органів, дозволяючи застосовувати його при лікуванні і профілактиці різноманітних захворювань.
Велика кількість ефірних масел і специфічний смак «білої моркви» стимулюють вироблення травних ферментів шлункового соку. Це підвищує апетит, збільшує швидкість і повноту перетравлення їжі.
Завдяки все тим же ефірним маслам і деяких біологічно активних речовин сприяє посиленню роботи залоз внутрішньої секреції. Таким чином, корисні властивості пастернака для організму проявляються наступним чином: він стимулює не тільки вироблення в організмі різних ферментів, але і впливає на виробництво деяких гормонів.
Стимулює розчинення каменів і перешкоджає повторному всмоктуванню сечі. Як результат овоч дуже ефективно впливає на всю видільну систему.
Часте вживання в їжу білої моркви дуже благотворно позначається на стані легень і бронхів. Вважається, що навіть при емфіземі цілющі властивості пастернака здатні дуже сильно допомогти.
Завдяки високому вмісту каротину та аскорбінової кислоти хімічний склад пастернака дуже позитивно впливає на імунітет і зменшує ризик виникнення вірусних захворювань.
Буряк
Буряк – джерело бетаїну, амінокислоти, допомагає роботі печінки, захищає її від токсинів і, за деякими даними, перешкоджає переродження клітин печінки.
При вживанні буряків:
- Поліпшується травлення, зникають хронічні запори. Клітковина і органічні кислоти регулюють процеси обміну речовин, підсилюють рухову здатність кишечника. Крім механічного впливу клітковиною, з допомогою пектинових речовин буряк очищає кишечник знищенням гнильних бактерій.
- Регулюється жировий обмін. Присутній в буряках бетаїн (липотропна речовина) перешкоджає накопиченню жирів в клітинах печінки.
- Знижуються прояви гіпертонії, атеросклерозу завдяки великій кількості магнію в овочі.
- Підвищується гемоглобін, поліпшується робота серця, зміцнюють капіляри, очищається кров (все це завдяки вітаміну В9).
- Входить до складу буряків йод – просто чемпіон за кількістю серед інших коренеплодів. Він підвищує користь буряків при хворобах щитовидної залози з дефіцитом йоду.
- Стимулюється робота мозку. На його судини впливають бурякові нітрати, активізуючи кровообіг.
- Підтримується на хорошому рівні психологічне здоров'я.
Розторопша
Лікувальні властивості молочного чортополоху (а саме так в народі іменують розторопшу) були виявлені ще в часи сивої давнини. А все завдяки унікальному складу цієї рослини, яка містить близько 400 активних речовин, що володіють широким спектром дії на різні органи і системи людського організму.
Розторопша плямиста – це один з найбільш ефективних гепатопротекторів, який наступним чином впливає на організм:
- стабілізує біомембрани гепатоцитів;
- збільшує активність детоксикаційної, а також антиоксидантної систем печінки;
- підсилює синтез глутатіону – унікального речовини, іменованого "матір'ю антиоксидантів";
- стимулює синтез білка;
- стимулює регенеративні процеси, що прискорює відновлення пошкоджених клітин печінки.
До того ж розторопша захищає ще неушкоджені гепатоцити, тим самим підвищуючи їх стійкість відносно інфекцій і отруєнь. А все завдяки силімарину, що перешкоджає попаданню отруйних речовин безпосередньо в клітини печінки. Це речовина розкладає отрути ще до того, як вони почнуть згубно впливати на організм.
Лляна олія
Лляна олія — важливий і незамінний продукт здоров'я. Регулярне вживання лляної олії нормалізує роботу організму і допомагає при багатьох захворюваннях. Масло отримують з насіння льону холодним пресуванням (у насінні льону міститься до 48 %). Саме за технологією холодного віджимання масло зберігає свої цілющі властивості і може використовуватися в лікарських цілях.
За біологічної цінності олія з насіння льону займає перше місце серед інших харчових рослинних масел і містить масу корисних для організму речовин (поліненасичені кислоти, вітаміни F, A, E, B, K, насичені жирні кислоти (10% складу).
Олія з насіння льону є відмінним зовнішнім джерелом цінних поліненасичених жирних кислот Омега-3 і Омега-6 (наш організм не може самостійно синтезувати ці жири). Причому, якщо Омега-6 є також в соєвому, соняшниковій, гірчичному, рапсовій і оливковій олії, то Омега-3 міститься в достатній кількості тільки в лляній олії. В олії з насіння льону зміст Омега-3 в 2 рази більше, ніж у риб'ячому жирі, і значно вище, ніж в інших продуктах харчування. Потрапляючи в організм, Омега-3 і Омега-6, впроваджуються в структуру клітини, і в подальшому позитивно впливають на клітинну активність, швидкість передачі нервових імпульсів.
Олія насіння льону нормалізує роботу всієї травної системи: покращує функцію печінки, сприяє лікуванню колітів, гастритів, усуває запори, печію, надає протипаразитарну дію.
Неоціненні імунозахисну властивості масла: його застосування в якості продукту харчування профілактично попереджає деякі онкологічні захворювання (рак молочної залози). Також рекомендують масло з насіння льону приймати післяопераційним і ослабленим хворим в період реабілітації. Рекомендується регулярне вживання олії льону і молодняку для повноцінного, здорового розвитку організму.
Дуже важлива роль олії насіння льону як корисного продукту здоров'я в житті самки. Це масло обов'язково має входити в раціон харчування вагітних, т. к. компоненти його позитивно впливають на правильний розвиток мозку майбутньої організму, полегшують перебіг вагітності і пологів. Щоденне вживання олії з насіння льону нормалізує гормональний фон.
Рапсова олія
Рапсову олію відрізняє високий вміст вітаміну Е, збалансований вміст поліненасичених жирних кислот, зокрема, лінолевої і ліноленової, дефіцит яких призводить до порушення кровообігу.
Завдяки своєму багатому складу рапсове масло покращує роботу ендокринної системи, зміцнює клітини м'язів і нервової системи.
Масло Огірочника (Бораго)
Масло Огірочника (Бораго) з давнини відоме своїми лікувальними і омолоджують властивостями, які обумовлені наявністю в складі високої концентрації жирних кислот.
масло Отримують холодним пресуванням з насіння огуречника — природного джерела ПНЖК (жирних поліненасичених кислот) Омега-6 і Омега-3, сапонінів, дубильних речовин, вітамінів, мінералів, каротиноїдів, фітогормонів.
Корисні властивості:
- Імуномодулятор, противірусну, жарознижуючий, сечогінний, потогінний, тонізуюче.
- Масло бораго усуває гормональні порушення в організмі, тому незамінне при ПМС і під час менопаузи.
- Нормалізує обмін речовин, лікує захворювання ШЛУНКОВО-кишкового тракту.
- Очищає кров та її циркуляцію, зміцнює імунітет.
- Профілактика й лікування атеросклерозу, діабету, астми.
- Сприяє синтезу ендорфінів (гормонів радості), що поліпшує психоемоційний стан, нормалізує сон.
- Підтримує функцію надниркових залоз.
- Приймати по 1 або 2 ч. ложечки в день. Можна натщесерце або додати в салат.
Морські водорості
Морські водорості містять низку речовин, які мають біологічну активність: поліненасичені жирні кислоти омега-3 типу; похідні хлорофілу; полісахариди: сульфатовані галактани, фукоїдани, глюкани, пектини, альгинову кислоту, а також лігніни, які є цінним джерелом харчових волокон; фенольні сполуки; ферменти; рослинні стерини, вітаміни, каротиноїди, макро- і мікроелементи. Що стосується окремих вітамінів, мікроелементів і йоду, то їх у морських водоростях більше, ніж в інших продуктах.
Риб'ячий жир
Риб'ячий жир– це харчова добавка, яку отримують з печінки риб родини тріскових. Риб'ячий жир багатий омега-3 жирними кислотами (ейкозапентаєнової і докозагексаєнової), вітамінами Е, А та D. Він широко застосовується для лікування і профілактики різних захворювань, у тому числі артриту. Високий вміст у ньому вітаміну D допомагає запобігти рахіт, усунути дефіцит вітаміну D і А-вітамінну недостатність.
За змістом цінні Омега-3 жирних кислот, риб'ячий жир стоїть осібно серед жирів тваринного походження. Цей продукт надзвичайно корисний для здоров'я.
- вітамін А: необхідний для збереження гарного зору, особливо при неяскравому світлі, для підтримки в здоровому стані шкіри, шерсті і слизових оболонок носа, горла, дихальної і травної системи, впливає на процеси росту кісток та зубної емалі цуценят, має антиоксидантні властивості, допомагає підтримувати здоров'я імунної системи, протистояти бактеріальних і вірусних інфекцій.
- вітамін D: необхідний для підтримки здоров'я кісток і зубів, сприяє проникненню кальцію і фосфору в клітини, що запобігає схильність до судом литкових м'язів, підвищену нервову збудливість.
- омега-3 жирні кислоти: володіють протизапальними властивостями, завдяки чому допомагають полегшити симптоми артриту, покращують функції мозку, зменшують стрес, запобігають алергію, полегшують перебіг астми, допомагають у профілактиці та лікуванні поведінкових розладів.
- ейкозапентаєнова кислота (EPA): корисна для серцево-судинної системи, допомагає зняти запалення у всьому тілі. Має властивості антидепресанту.
- докозагексаєнова кислота (DHA): жирна кислота, необхідна для хорошого зору, здоров'я нервової системи, збереження здорової і красивої шкіри.
Лікувальна грязь
Харчуються брудом спокон століття і тварини, і люди. Вживання бруду (глини) знімає болі в животі, головний біль, зміцнює сили. Не кожна бруду має цілющі властивості, поклади подібної живильної глини є в певних місцях.
Бруд містить такі необхідні для здоров'я мінерали, як кальцій, залізо, селен, азот, магній. До того ж вона володіє абсорбуючим властивістю, тобто виводить з організму шкідливі речовини.
По суті, практично будь-яка тварина на планеті поїдає землю в тій чи іншій формі: багато птиці і травоїдні тварини (велика рогата худоба, коні, олені, слони, мавпи, вовки, зайці) відвідують особливі місця солонцевих та інших грунтів, де лижуть землю або їдять її.
Кропива
В кропиві міститься великий хімічний склад мікроелементів. Наприклад, вітамін К, який надає прекрасне значення на згортання крові надає, в тому числі протизапальну дію. Також він з легкістю лікує судини. Кропива містить багато кальцію у вигляді карбонату, він не представляє для нирок ніякого навантаження, навіть якщо буде надходити в організм у підвищених кількостях.
Крім того, кропива корисна також вмістом мурашиної кислоти, деяких флавоноїдів, дубильних речовин.
Що розібратися конкретно, які у кропиви корисні властивості, варто уважно розглянути її хімічний склад. Кропива містить кальцій, селен, цинк, залізо, фосфор, мідь, хлор. Кропива покращує згортання крові, має протизапальний ефект, має цілющу дію на всі хвороби печінки і сечового міхура.
Цикорій
Цикорій - це дворічна рослина. Входять до складу рослини вітаміни групи "B" благотворно впливають на нервову систему, мають заспокійливий ефект, покращують настрій, надають організму сили, енергію, бадьорість.
Регулярне вживання цикорію нормалізує роботу травної системи: шлунка, підшлункової залози, кишечника. Сприяє лікуванню шлунково-кишкових розладів, стимулює розвиток корисної мікрофлори кишечника, знижує ризик розвитку запальних процесів у шлунку, кишечнику.
Цикорій має сечогінну, жовчогінну, протиглистовою, в'яжучу, жарознижувальну дію. Він покращує обмінні процеси в печінці, сприяє розчиненню каменів жовчного міхура.
Кульбаба
Кульбаба - дуже корисна лікарська рослина. Лікувальні і цілющі властивості кульбаби застосовують для лікування багатьох недуг та захворювань.
Їстівні листя кульбаби містять каротин, вітамін С, В2, холін, нікотинову кислоту, кальцій, калій, марганець, залізо, фосфор.Вони сприятливо впливають на роботу травних залоз, нирок, печінки, жовчного міхура.
Кульбаба допомагає при хронічних захворюваннях печінки, каменях у жовчному міхурі та нирках, при атеросклерозі і при запальних захворюваннях нирок. Кульбаба також використовується при інтоксикаціях і отруєннях, холециститі; цирозі печінки; набряках різного походження; низькому рівні калію; слабкий апетит, гастриті зі зниженою кислотністю, при захворюваннях суглобів, атеросклерозі і ін
Біологічно активні речовини кульбаби лікарської мають також жовчогінні, діуретичні, спазмолітичні, проносними, відхаркувальну, заспокійливу, снодійними, сечогінні, потогінні властивості. Крім того, в процесі вивчення активності кульбаби встановлені також противірусні, фунгіцидні, антигельмінтні та антиканцерогенні властивості.
Юка Шидигера
За цілющі властивості індіанці називали юку «деревом життя».
У юкке містяться сапоніни, хлорофіл, флавоноїди, вітамін С, бета-каротин, кальцій, залізо, магній, фосфор і вітаміни групи В.
Юка має різноспрямованим дію: покращує всмоктування поживних речовин, необхідних організму, нормалізує роботу травної системи, стимулює травлення і активно регулює видільні процеси. Сприяє детоксикації та очищення організму.
Сапоніни, що містяться в юкке, проявляють потужну протизапальну активність і антиалергічну дію.
Флавоноїди не здатні синтезуватися тваринами. В даний час вважається, що флавоноїди (поряд з іншими рослинними фенолами) є незамінними компонентами їжі ссавців. В організмі ссавців флавоноїди здатні змінювати активність багатьох ферментів обміну речовин.
Хлорофіл – рослинний пігмент, який забезпечує зелений колір рослинності. Сучасні дослідження вчених допомогли довести, що хлорофіл сприяє процесів кровотворення, регенерації тканин і швидкому загоєнню ран, а також стимулює роботу імунної системи організму, бореться з токсинами і виводить надлишки лікарських препаратів з організму.
Юка підвищує витривалість організму, знижує рівень холестерину в крові і покращує загальне самопочуття.
Добавки:
Харчові добавки:
вітамін A (10000 ІЕ/кг), вітамін D3 (1000 ІЕ/кг), вітамін E (200 мг/кг), вітамін B1 як тіаміну нітрат (4,0 мг/кг), вітамін B2 як рибофлавін (8,0 мг/кг), вітамін B6 як хлорид піридоксину (4,8 мг/кг), вітамін B12 (48 мкг/кг), біотин як D-(+)-біотин (252 мкг/кг), фолієва кислота (0,40 мг/кг), ніацин (24,1 мг/кг), пантотенова кислота кальцій-D-пантотенат (8,0 мг/кг), вітамін C як L-аскорбінова кислота (140 мг/кг), хлорид холіну (1200 мг/кг), залізо (180 мг/кг), кобальт (1,2 мг/кг) .
Мікроелементи:
марганець як окис-(II)-марганцю (48 мг/кг), мідь як окис-(ІІ)-міді (10 мг/кг), цинк, як окис цинку (65 мг/кг), йод, як йодат кальцію (1,6 мг/кг).
Аналіз
сирий протеїн | сирий жир | сира клітковина | сира зола | кальцій | фосфор | магній | натрій |
---|---|---|---|---|---|---|---|
24.0 % | 10.0 % | 3.0 % | 7.4 % | 1.4 % | 0.9 % | 0.15 % | 0.31 % |
Умови зберігання:
Зберігати в сухому і прохолодному місці, уникаючи сонячних променів (10°-25°).
Не рекомендовано тривале зберігання в пластиковій тарі.