Кількість
|
Вартість
|
||
|
М'ясо-кісткове борошно Оканіс - Вітаміни для кішок і собак
Cклад:
100% яловичина.
Не менш 15% натурального кальцію і фосфору в співвідношенні 30/14.
Без хімічних добавок.
Аналіз:
Сирий протеїн - 45%, сирої жир - 9.5%, неочищена зола - 37%, кальцій - 13%, фосфор - 6.5%, хлориди - 1.5%, лізин - 2%, метіонін - 0.7%.
Добова рекомендація дозування:
До 10 кг - 10Г
11-20 кг - 15 г
21-35 - 25 г
Більше 35 кг - 35 г
Детальніше про цінності м'ясо-кісткового борошна читайте тут
Важливо знати - як правильно зберігати м'ясо-кісткове борошно:
1. Основні інгредієнти, які можуть зіпсуватися - це протеїни і жири. Щоб м'ясо-кісткове борошно зберігала свої якості і властивості, важливо дотримуватися правила зберігання.
2. Основні фактори, що впливають на зберігання м'ясо-кісткового борошна це:
- вологість,
- температура
- і ступінь аерації.
3. м'ясо-кісткове / кісткову муку можна зберігати при температурі вище 25 градусів. При зберіганні категорично неприйнятно потрапляння прямих сонячних променів або вологи.
4. У домашніх умовах м'ясо-кісткове борошно зберігають в пластикових ємностях або скляних банках, закритих тканиною.
5. Ємність з м'ясо-кісткового борошном поміщають в темне місце, яке провітрюється.
6. У літню пору важливо стежити, щоб в місці зберігання температура повітря не перевищувала 25 градусів, оскільки при перегріванні м'ясо-кісткове борошно починає розкладатися.
7. При розкладанні м'ясо-кісткового борошна виділяються токсичні речовини, які не мають смаку і запаху. При підвищеній вологості м'ясо-кісткове борошно стає відмінною середовищем для розвитку бактерій, цвілі і грибків. Якщо порошок полежить в вогкості, у нього з'являється неприємний, затхлий запах. У м'ясо-кісткового борошна може з'явитися запах цвілі, навіть якщо її не видно візуально.
ПРОСИМО ДОТРИМУВАТИСЬ ПРАВИЛЬНИХ ВИМОГ ЗБЕРІГАННЯ!